Kurser

Kurser og foredrag


Nedenstående kurser kan afholdes enten i Klinik for motorik, Blåvandshuk Idrætscenter, Strandvejen 2, Oksbøl eller eksternt :"Hvad betyder motorik og syn for udvikling og læring"


Et 2-timers kursus, hvor der i teori og praksis undervises i hvad den motoriske udvikling betyder for os i dagligdagen, og i hvad motorik og syn betyder for læring. Der instrueres i at observere og teste dele af motorikken samt i hvordan motorikken kan stimuleres.Pris pr. person: kr. 800,- min. 4  max. 10 deltagere


Bestilling/Tilmelding på 24 60 95 39 eller E-mail: helle@klinik-for-motorik.dk


 


"Motorik og leg" - fundamentet for læring


Et heldagskursus, hvor der undervises i den motoriske udvikling og dens betydning for læring. Instruktion i observation og test af om grundlaget for læring er på plads. Undervisningen vil være både teoretisk og praktisk, og der vil være mulighed for selv at prøve forskellige tests og øvelser.Pris pr. person: kr. 1950,- (incl. let frokost) min. 4 max. 10 deltagere


Kurset henvender sig til alle der arbejder med børn og børns udvikling fx lærere, pædagoger, sundhedsplejersker, dagplejere m.fl.


Der vil under kurset være kaffe, the, frugt og midt på dagen en let frokost


Bestilling/Tilmelding på 24 60 95 39 eller E-mail: helle@klinik-for-motorik.dk

 


Eksterne kurser målrettet jeres ønsker og behov tilbydes - kontakt mig så finder vi en løsning

Pris pr. time: En foredragsholder :kr. 2195,- to foredragsholdere: kr. 3195,- ekskl. kørsel. Om der skal være en eller to foredragsholdere afhænger af hvilken type kursus/foredrag det drejer sig om, jeres behov samt antallet af kursister og det aftales individuelt.